Product Branding, Private Label oplossingen, Relatiegeschenken, Promotieartikelen & Mechandise

PROMOTIEMATERIAAL & PROMOTIEARTIKELEN

PROMOTIEMATERIAAL & PROMOTIEARTIKELEN

Doel van promotiemateriaal: Brand awareness / Merkbekendheid

Promotiemateriaal valt meer in het kader “strooigoed”. Er wordt vaak minder aandacht besteed aan ontwikkeling. Meestal om zo een groot mogelijke publiek te bereiken, waarbij je een zo groot mogelijk visueel zicht van jouw merk kunt creëren.

``BEDRUKKEN MET EIGEN LOGO``

PROMOTIEMATERIAAL BEDRUKKEN?

 • Wij bedrukken alle ondergronden!
 • Altijd meerdere drukopties mogelijk
 • Hoge kwaliteit of Budget bedrukking
 • Textiel & Werkkleding bedrukken
 • Bedrukken in China, Oostblok of Europa
 • Zeefdruk, UV-print, Tampondruk, Graveren, Borduren, Stansen, Jacquard en andere decoreer opties zijn allemaal mogelijk
expirial logo icon

``BEL MIJ TERUG``

TERUGBEL VERZOEK?

  Wat zijn goede promotieartikelen?

  Goede promotieartikelen zijn over het algemeen “dagelijkse artikelen”. Artikelen die mensen dagelijks of wekelijks gebruiken. Met goed promotiemateriaal worden mensen dus regelmatig in hun dagelijkse bezigheden geconfronteerd met jouw logo gezien de bedrukking op het promotieartikel. Kortom, branding, branding en nog eens branding, zonder dat men er erg in heeft.

  Effectief promotiemateriaal omvat dus producten welke continu gebruikt kunnen worden. Veel gebruikte en tevens uit onderzoek gebleken promotieartikelen met een effectief resultaat wat betreft branding ofwel merkbekendheid genereren zijn o.a:

  • pennen
  • bureau accessoires
  • sleutelhangers
  • telefoonhouders
  • dagelijks te gebruiken gadgets
  • shopper tassen of shopper bags

  Promotiemateriaal bedrukken

  Er zijn tal van opties wat je kunt gebruiken als promotiemateriaal. In theorie kunnen alle promotieartikelen bedrukt worden. Wij adviseren natuurlijk wel welke bedrukkingen het beste passen op iedere type ondergrond. Hierbij zijn altijd meerdere opties nodig, met allen een andere prijs en tevens een andere voorkeur qua duurzaamheid en kwaliteit. Onze expertise is jou hierin te adviseren, en om kwaliteit promotiemateriaal tegen een zo goedkoop mogelijke prijs te leveren.

  Beurzen & Evenementen

  Heb jij promotiemateriaal met eigen logo nodig voor een beurs of een evenement? Voor een promotiemateriaal bedrijf als Expirial, is dit een van de grotere sectoren binnen bedrukte promotiematerialen voor ons. Op beurzen is promotiemateriaal met eigen logo voor extra naamsbekendheid enorm belangrijk. Het gaat hier om “gezien worden”.

  Bij evenementen zijn promotieartikelen de afgelopen jaren ook steeds prominenter aanwezig. Van festivals met een eigen logo op een zonnebril tot en met promotiemateriaal met eigen logo van seminars en congressen.

  Originele promotieartikelen bedrukken

  Soms wil je als bedrijf net even een iets andere indruk achterlaten dan een standaard sleutelhanger, keycord of pen. Origineel promotiemateriaal dat nog niet zo zeer onder een “relatiegeschenk” valt, zijn relatief goedkope promotieartikelen die wel op maat kunnen worden ontwikkeld. Denk aan invalshoeken als: maatschappelijk verantwoord of niet geproduceerd in China, duurzame “give away’s” met moeder natuur in het achterhoofd, etc.

  Wij hebben veel ervaring met creatieve oplossingen zodat je nog meer kan opvallen op jouw beurs, event of onder het grotere publiek waar jij jouw promotionele artikelen met logo aan weggeeft. Interesse in de mogelijkheden? Of wil je even brainstormen over verschillende invalshoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  VRIJBLIJVEND CONTACT?

  085 - 0654119 of info@expirial.nl