Product Branding, Private Label oplossingen, Relatiegeschenken, Promotieartikelen & Mechandise

Top 5 promotionele gadgets van 2020

merchandise gadgets

Als merk is het enorm belangrijk wat voor uitstraling je hebt. Een manier om aan deze uitstraling te werken zijn relatiegeschenken. Wanneer je als merk de nieuwste gadgets van je eigen logo kan voorzien, zullen bestaande en potentiële klanten hier positief naar kijken. Zo creëer je een hoop merkwaarde. Laat Expirial nu een expert zijn in relatiegeschenken met logo. In deze blog komen de beste gadgets van 2020 aan bod. Lees dus snel verder!

Wat zijn de 5 beste gadgets van 2020?

Alle gadgets die in deze blog worden behandeld, zijn geschikt voor product branding. Deze gadgets kunnen weggegeven worden als relatiegeschenk. Dit zorgt er voor dat jouw merk een bepaalde uitstraling krijgt. Hoe vet zou het zijn om zulke relatiegeschenken met logo weg te geven? De volgende 5 gadgets hebben de top 5 gehaald en zullen individueel nog eens behandeld worden:

  • Holografische 3D projector
  • Aluminium laptop standaard
  • Wireless bluetooth music pods
  • Dual wireless charging pad
  • Audio zonnebril

Holografische 3D projector

Dit is gelijk de duurste gadget, maar dit maakt het niet minder spectaculair. Met een holografische 3D projector kun je projecteren wat je maar wilt. Deze gadget heeft meer dan 1000 heldere ledparels, wat het effect van de 3D hologram sterker benadrukt. Elk detail van deze projector is bedoeld om een betere kwaliteit te bereiken. Een hologram-projector kan via een wifi-verbinding verbinding met je telefoon maken. Één van de vetste relatiegeschenken als je het ons vraagt. Misschien projecteren de klanten jouw merk logo ook nog eens als hologram!

Aluminium laptop standaard

Veel mensen krijgen last van hun rug en polsen, wanneer zij in een verkeerde houding achter de laptop werken. Een aluminium laptop standaard is hier een ideale oplossing voor. Door verstelbaar te zijn in 6 verschillende hoogtes, zal jij altijd de hoek en hoogte vinden die jij nodig hebt. Met de juiste werkhouding kun je productiever zijn. Het is natuurlijk ideaal als bestaande en potentiële klanten relatiegeschenken met logo krijgen, en er daadwerkelijk nog veel profijt van hebben ook! Deze gadget is ook nog eens makkelijk mee te nemen op reis.

Wireless bluetooth music pods

Draadloze bluetooth oortjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Zakelijk gezien kunnen deze oortjes ook nog eens handig zijn, aangezien je er gemakkelijk mee kunt bellen. Ook een ideaal relatiegeschenk dus. En dan nog te bedenken dat jouw eigen logo erop bedrukt kan worden. Als dat de merkwaarde niet ten goede komt, dan weten wij het ook niet meer. Bij de Apple AirPods is het zelfs nog mogelijk om de oplaad case van eigen logo te voorzien.

Dual wireless charging pad

Er zijn naast AirPods, nog meer handige accessoires voor Apple-producten. Een Phone & Watch wireless charging pad is er hier één van. Hiermee kun je je iPhone en Apple Watch tegelijkertijd opladen. Dit gebeurt dan op hetzelfde op oplaadstation. Omdat deze accessoire nog niet heel veel in gebruik is, denken wij dat dit een origineel relatiegeschenk is. Denk daar nog eens je eigen logo bij, en voilà: je ideale relatiegeschenk met logo.

Audio zonnebril

Een relatief nieuwe gadget is de audio zonnebril. Het is als tegenhanger van de wireless bluetooth music pods juist bedoeld om naar muziek te luisteren, zonder oortjes of een koptelefoon te hoeven dragen. Met de open-ear audio techniek blijf je in contact met de buitenwereld, terwijl je luistert naar je favoriete nummers. Door de geïntegreerde microfoon is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren en om Google Assistent of Siri aan te sturen. Ook deze audio zonnebrillen zijn te voorzien van het logo van jouw merk en zullen een origineel relatiegeschenk zijn

Relatiegeschenken met logo?

Naast deze 5 gadgets zijn er natuurlijk nog heel veel andere mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken met logo. Neem contact met ons op, dan kunnen wij samen tot het ideale relatiegeschenk voor jou komen. Ook voor andere Product Branding kunt u bij Expirial terecht.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*