Product Branding, Private Label oplossingen, Relatiegeschenken, Promotieartikelen & Mechandise

Bedrukte pennen met logo zijn krachtiger dan je denkt!

pennen bedrukken artikel

Het klinkt een beetje simpel maar het is echt waar: Een bedrukte pen is een van de meest efficiënte merchandise en promotionele artikelen die er zijn. Wij vertellen je in deze blog waarom deze vorm van promotiemateriaal met eigen logo zo goed werkt. Lees dus snel verder!

Waarom promotiemateriaal met eigen logo?

Vaak zijn promotiematerialen praktische artikelen die op dagelijkse basis gebruikt kunnen worden door klanten. Onderzoek heeft bewezen dat promotiemateriaal twee keer zoveel effect heeft op mensen als advertenties op tv. Promotieartikelen worden namelijk maandenlang gebruikt. Het gebruiken van deze marketingtool zorgt voor een hogere naamsbekendheid en beter imago. Kleinere bedrijven zonder een groot marketingbudget kunnen door middel van promotiemateriaal met eigen logo toch aan het imago van het merk werken. Promotiematerialen vergroten de kans op potentiële klanten, omdat zij telkens aan het bedrijf herinnerd worden. Daarnaast is het een goede manier om de loyaliteit van je bestaande klanten te vergroten.

Pennen met eigen logo

Een pen is dus erg efficiënt promotiemateriaal. Dit komt omdat pennen nauwelijks weggegooid worden. Veel mensen hebben geen zin om pennen te kopen, dus gratis pennen zijn altijd welkom. Ze worden vaak “snel in het laatje” gegooid of gaan de pennenbak in, maar een pen weggooien gebeurd zelden. Het kan altijd nog eens van pas komen, toch? Dit heeft als resultaat dat jouw promotiemateriaal met eigen logo constant bij gebruik, tijdens opruimen of het uitlenen van een pen aan een collega in het gezichtsveld komt. Dit gebeurt bewust en onbewust. Promotiemateriaal bedrukken kan dus zeker de investering waard zijn.

Kwaliteit van de pen

Op kantoor wordt een nieuwe pen 7 van de 10 keer bekeken. Dit is zelfs nog hoger als je een opvallende pen of zeer luxe pen bedrukt heb. Dit laat maar eens zien dat prijs niet alles is. Spullen van lage kwaliteit kunnen het imago van je bedrijf schade toebrengen. Het is toch jouw logo dat erop staat. Zo geven autodealers die een luxe uitstraling willen hebben, duurdere pennen weg bij contractondertekeningen etc. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Mercedes. Minder luxe automerken zullen hier minder aandacht aan besteden, omdat er geen luxe uitstraling nodig is. Besteed dus voldoende aandacht aan de kwaliteit van het product, ook al zijn het slechts pennen.

In welke gelegenheden worden pennen met logo weggegeven?

Een pen met eigen bedrukking wordt vaak gebruikt als give-away. Ondanks de technologische ontwikkelingen zijn pennen nog steeds een zeer succesvol promotiemiddel. Pennen zullen tijdloos en altijd handig en nodig blijven. Pennen met eigen logo worden vaak weggegeven bij beurzen, commerciële evenementen, braderieën, productpresentaties en promotieacties. Natuurlijk kun je het in je eigen bedrijf ook gebruiken. Dit zal professioneel overkomen.

Jouw promotiemateriaal bedrukken?

Expirial heeft veel ervaring met creatieve oplossingen zodat je nog meer kan opvallen op jouw beurs, event of onder het grotere publiek waar jij jouw promotiemateriaal met eigen logo aan weggeeft. Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*